Medewerkers

De praktijk

De praktijk
Oostersingel 17 Dokkum/ Elingsloane 17-A, 9251 MN Burgum

email: basisggz.dokkum@protonmail.com

 

Mw. drs. M.(Marloes) Mandjes-Terpstra

Mw. drs. M.(Marloes) Mandjes-Terpstra
GZ-psycholoog/eerstelijnspsycholoog

contactgegevens:

psychologen.marloes@protonmail.com

Tel: 06-23914410

Roel Rood

Roel Rood
GZ-psycholoog

 

WIE IK BEN

 

Ik ben een West-Fries (nabij Enkhuizen, NH), wonend in Fryslan te Dokkum, die vanuit de psychologie kijkt naar uw klachten en uw rol en mogelijkheden hierin om zo snel mogelijk weer te komen op het niveau en de doelen die u wenst, en hoe u wenst te staan in het leven.  De werkwijze is  fris, maar confronterend op momenten en u moet wel aan de slag, zodat wij samen gemotiveerd u weer op de juiste koers zetten en continueren.

Ik geloof heel sterk in het zelf-herstellend vermogen van de mens en dat de meeste mensen zeer bekwaam zijn in het zelf ontdekken wat er speelt en wat er gedaan zou kunnen worden om verandering en verbetering te bewerkstelligen. Mogelijk met enige hulp, begeleiding en sturing van buitenaf.

Mijn visie en kijk op mensen en gezondheid is oplossingsgericht denken (d.w.z. toekomstgericht kijken naar mogelijkheden en capaciteiten om met de klachten tot een niveau van hoger welzijn, tevredenheid en functioneren te komen door inzet van krachten en mogelijkheden die u meer gevoel van controle en zelf-regie op uw klachten en leven geven. Dus verbetering van gezondheid door gedrag i.p.v. lang blind staren en eindeloze sessies analyseren van het probleem. Naast cognitieve gedragstherapie werk ik voornamelijk vanuit de persoonsgerichte-experientele benadering als grondhouding. U kunt met alle vormen van psychologische problemen bij mij terecht, met als specialisatie onverklaarde lichamelijke klachten.

 

Contact

Telefoon 0519-34 64 63
 

Centrum voor Basis GGZ Dokkum Burgum

Oostersingel 17
9101 KL Dokkum
Telefoon:
0519-34 64 63
Fax:
0519-34 63 55
Mobiel: 06-55706268:
Routebeschrijving >